DSC_0054

1. päev

Ootused olid kõrged, adrenaliin üleval. Esimene üllatus tekkis juba Oandus, kuna me ei leidnud raja algust ülesse.

Hommiku kell 5 ärkamine ei ehmatanud kedagi, tempo oli hea kuni hetkeni kui avastasime ,et oleme rajalt 10km mööda sõitnud siis arvasid kõik, et rada on ikka väga halvasti märgitud. Natuke Veixi teedekaarti uurides olime rajal tagasi.

Peale lõunasööki hakkas aga tõeline “ RMK 370 km“ matk pihta, esimene laudtee oli täitsa sõidetav (kellel oli laiem rehv) Veix kõndis ja nautis loodust, peale seda hakkas Kõrvemaal alles spordipäev, mille järel meie seltskond pooldus, sest Kival ja Veixil hakkasid pärast kõrvemaa juurikaterikastel küngastel toimunud põrutuste ja järskude tempovahetuste järgselt põlved valu tegema. Saime paar tundi ka vihma ja hakkas natukene  külmgi kuid sõit lõppes siiski selge ilmaga. Õhtul Paunküla puhkekeskus oli tõeline purakas, sest kui Aima, Kipa  ja Ahti kohale jõudsid, olles  läbimärjad ja väsinud oli ööbimiskoht veel kütmata ja rämedalt külm aga peale Kipa karme ja suunavaid juhtnööre hakkas kohalik sulane kiirelt liigutama. Õhtune saun, sõna otseses mõttes soolane seljanka ja Kipa  pipraviin tegid tuju rõõmsaks ja une heaks, kell 22.00 olid kõik mehed kustunud, lootuses ja uskudes, et kõige raskem päev on möödas. Esimene päev 115km, 8h sõiduaega Kipal, Aimal ja Ahtil ning 120 km ja 8,5 h Jannil ja Veixil.

 

KÕIGE ALGUS IMGP2477 TÄHELEPANU START  MAREK1PÄEVA HOMMIKRABATEE KÕRVEMAAL AHTI KÕRVAMAA KÕRVEMAA DSC_0054AIMAR OJA ÜLETAMINE VEIX TAKISTUSI TULI ROHKEMGI ETTEAKROBAATIKA VEEKOHAL MAREK ÕNNELIK ET KUIVALT PÄÄSES DSC_0061

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Back to Top