SELLISE TEE LÄBIMISEL LÄKS KA VESI KEEMA

2. päev

Hommikul ärkasime kõik teadmisega, et kolm järgmist päeva on kergemad kui oli esimene. Kohvi, pudru ja võileivad sisse aetud hoidis tuju üleval Veixi hommikune jalgade-põlvede  kreemitamine, spordikreemiga, egas muud kui püksid alla ja…. Plaanipärasest kella 9.00 stardist sai sujuvalt 10.00 ja nii meie teine päev algas. Hommiku poolik ähvardas tulla vihmane kuid seda jagus kuni 11.00 ja sedagi tibutades. Esimene pool päevast möödus poriseid ja auklike külavahe teid sõites kuni rabani kus meie seltskond läks kaheks. Veix ja Jann (kellede põlved tegid valu) läksid mööda küla ja metsavahe teid pidi rabadest ringi aga Aima, Ahti ja Kipa  suundusid  otse läbi raba kus pidi olema laudtee, eelmise päeva kogemus laudteest oli positiivne nii, et ei olnud mingit kõhklustki seda mööda sõita. Kui mehed seda laudteed  nägid oli tunne, et selle valmistamise aasta on 1975 või veel varem, peale poole tunnist matka  ratas käekõrval mööda laudteed kadus see üldse ära. Põlvini mudas komberdasime rabast välja ja  siis oli mõnus tunne kui sai heinamaa peal sõita.  See polnud veel kõik, peale Lellet seltskond jälle ühines, ühiselt tempot tehes olime jälle rajalt mööda sõitnud. Kipa ja Ahti kaks kanget meest otsustasid tagasi sõita ja raja ülesotsida. Kui  Aima, Veix ja Jann õhtul Sambliku ööbimiskohta jõudsid, oli kell 19.00 ja Kipa  ning Ahti veel metsas. Kella 20.00 paiku õhtul istusime kõik koos ümber laua ja meeste nägudes võis näha kui raske päev oli. Kogu selle karmipäeva kompenseeris viisakas elamine ja hea söök Sambliku külalistemajas.

2 PÄEVA HOMMIKUNE START VAAKUPAKENDIS JA PARIM ENNE... AIMAR LOOTUSES ET TÄNA ON KERGEM PÄEV VEIX ... ÜHISTRANSPORT VEIXI RATAS SAI NATUKE ÜLE KOORMATUD (KAAL KOKKU CA 35 KG) SELLISE TEE LÄBIMISEL LÄKS KA VESI KEEMA ÜHEREALINE SILD LAUDTEE DSC_0077 AIMAR MIKS SA EI SÕIDA KUS ON TEE IMGP2481 IMGP2482 DSC_0087

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Back to Top