NELI MEEST KOLM PÄEVA METSAS... ÄRATUNDMISRÖÖM OLI SUUR

3. päev

Päev algas nagu ikka kohv, pudru ja Veixi kreemitamine. Enam keegi ei lootnud ,et tuleb kergem päev kui eelmine. Päeva algul lõhkus Veix kohe rehvi, peale 15km sõitmist olime 10km valesti sõitnud ja nii meie meeskond jälle pooldus. Valutavate põlvedega Veix ja Jann läksid oma teed, Aima, Ahti ja Kipa otsisid RMK rada otsida, peale kahe tunnist sõitu leitigi  rada  üles  ja 12 km rada metsas ehk  „sakala tee“ Vändra metsas hirmutas meid kõige rohkem karu suured sitahunnikud, mis oli jõhvikaid täis. Veix ja Jann külastasid kõiki võimalike külapoode ja elamused mis sealt saadi olid vastakad. Ühes külapoes kiitis müüa, telefoni, et eelmine päev oli keegi rikkur oma maja lammutajatele jätnud poodi lahtise arve. Poodnik tegi poole päevaga kahe kuu käibe ja poes ei olnud  enam raasugi alkoholi sisaldavatest jookidest ning egas sakusmentigi polevat täna enam pakkuda. Me Jannega olime kinnitajaks ümber poe sumisevate mitme  huvigruppide  olemasolule kes omavahel siis kiitlesid kellel eelmine päev möödus…. Kuna olime hommikul survepesuriga rattad puhtaks pesnud siis meie rattaketid krigisesid ja olid kuivad mille tulemusena ka Kipa rattakett purunes  kuid probleem lahenes kiiresti (õppinud mehed, head riistad). Oli vaja leida õli, selleks tüütasime Soomaal ühte kalameest kes meile lahkelt roolvõimu õli pakkus. Sõidu käigus hakkasime tasapisi arusaama RMK kaardi loogikast ja legendi lugemisest. Õhtuks jõudsime Kilingi-Nõmme lähedale ööbimispaika kus ootas meis kümblustünn ja  saun. Sellel õhtul maitses õlu ja Jääger eriti hästi oli jäänud veel viimane päev.

DSC_0093 KIIRE REHVIVAHETUS MEIE MEHAANIK MAREK JAANUS MAREK SAI KETIST JAGU KETI REMONT DSC_0108 REHVIVAHETUS DUUBEL 2 REHVIVAHETUS DUUBEL 2+1 NELI MEEST KOLM PÄEVA METSAS... ÄRATUNDMISRÖÖM OLI SUUR

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Back to Top